تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - آش رشته
آش رشته

لوبیا چیتی 1 پیمانه 
عدس نیم پیمانه
نیم پیمانه نخود 
رشته آشی 1 بسته 500 گرمی
سبزی آش 600 گرم پاک شده و خرد شده
آب تا 3 لیتر 
کشک 500 گرم
پیاز داغ نگینی خرد شده 1 پیمانه
سیررنده شده 1 بوته
آرد 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه 
پیاز داغ برای اذین
نعنا داغ 
لوبیا ها را از1 شب پیشتر شسته وخیس کنید وسپس همراه آب یا آب قلم و نمک و فلفل و زرد چوبه در دیگ بزرگی ریخته و روی حرارت بگذاریدهنگامیکه به جوش آمد شعله را کم کنید باید حرارت را پایین باشد و 2 تا 3 ساعت زمان بدهید تا بپزند.سپس سبزی خرد شده(جعفری - تره - اسپناج- گشنیز) و 1 پیمانه پیاز داغ نگینی و سیر را هم افزوده و هم بزنید و باز هم زمان بدهید تا سبزی هم بپزد .
برای پر مایه شدن آش 2 قاشق سوپخوری آرد را در یک لیوان اب سرد حل کرده از سافی رد کنید سپس به آش در حال جوش ریخته و تندتند همش بزنید که ارد در مواد ترکیب شود و گلوله نشود . رشته ها را یکدست شکسته و در آش بریزید.پس از این باید گاه گاهی آش را ارام هم بزنید تا ته نگیرد زیاد همش نزنید تا رشته ها له نشود.
کشک را هم جداگانه به مدت 25 دقیقه بجوشانید . پس از ریختن رشته نباید بیشتر از 20 دقیقه تا خاموش کردن شعله زمان ببرد15 دقیقه بعد از ریختن رشته ها کشک رو بریزید بعد از ریختن کشک2 تا 3 جوش که زد خاموش کنید درب دیگ رو گذاشته بگذارید 1 ساعت بماند بعد سرو شود.
حالا میتوانید آش را در ظرف سرو کشیده واذین کنید
موادی که بیشترا برای اذین آش رشته بکار گیرید پیاز سرخ شده و سیر داغ ونعنا داغ کشک ساده میباشد .

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب