تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - بسبوسه پسته

بسبوسه پسته


2پ سمید(سمولینا،ایرمیک)

3/4پ شکر

1/2پ پسته پودر شده

1پ ماست

1/2پ آرد

3تخم مرغ

1/2پ روغن

1ق چ پکینک پودر

1ق چ جوش،شیرین


1/2ق چ هل پودری

1/2ق چ گلاب

رنگ سبز مجاز چند قطره در صورت دلخواه

همه ی مواد را خوب با هم زن مخلوط کرده و در سینی تارت که چرب شده میریزیم.با حرارت 180به مدت 40_45دقیقه می پزیم.بعد از 


خنک شدن قشطه ی از قبل آماده شده رو میریزیم و در یخچال قرار داده تا کاملا خودشو بگیره با خلال پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.
ّّّ



قشطه:

2پ شیر،4ق غ نشاسته،شکر بر حسب ذائقه،1ق غ گلاب،1ق چ هل پودری،1ق غ گلاب،1/2پ پودر نارگیل,1/2پ خامه

ابتدا شیر و نشاسته و شکر را در ظرف ریخته خوب مخلوط و روی حرارت گذاشته مدام هم زده تا غلیظ شود سپس هل و گلاب و پودر 

نارگیل و خامه را ریخته و چند دقیقه دیگر مانده سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن روی بسبوسه بریزید


.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب