تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - دسر بستنی پلمبیر

((دسر بستنی پلمبیر ))

مواد لازم :

زرده تخم مرغ (5 عدد ) 
سفیده تخم مرغ (5 عدد )
پودر قند (1 پیمانه)
خامه فرم گرفته (1پیمانه)
وانیل (1/4ق.چ)
گردوی خوردشده (1/4پیمانه)
موزحلقه شده (1پیمانه)
پودر ژلاتین (1ق.س)
آب جوش (1/2پیمانه)

طرز تهیه :

در ابتدا پودر ژلاتین را با آب جوش مخلوط میکنیم تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود ....
سپس زرده های تخم مرغ را به همراه پودرقندو وانیل در ظرفی ریخته و با همزن آنقدر میزنیم تا پف دار شود...
سپس ژلاتین را کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم....
حالا پره های همزن را میشوییم و خشک میکنیم و سفیده های تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا حالت ابری شود و پفدار...
سپس سفیده ها را در چند مرحله به مواد زرده اضافه میکنیم و به صورت دورانی با کاردک و آرام آرام هم میزنیم....
سپس کف قالب را با روغن جامد چرب میکنیم...
و مقداری از مواد دسرمان را در ظرف میریزیم...
سپس روی مواد را گردوی خورد شده میریزیم روی آنرا حلقه های موز را میچینیم..
بعد دوباره از مواد دسر را درون ظرف میریزیم..وروی آنرا به همان ترتیب موز و گردو و...در آخرین مرحله مواد دسر را میریزیم....
سپس روی ظرف را سلفون میکشیم و به مدت 8-10 ساعت در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد...
میتوانیم در آخرین مرحله گردو هم بریزیم....
بعد از ده ساعت از فریزر در میآوریم و دورتادورظرف را با چاقو برش میزنیم تا دسر ازقالب جداشود..بعد کف ظرف را کمی در آب گرم قرار میدهیم و بعد از ظرف برمیگردانیم..وبا خامه فرم گرفته و کیوی و توت فرنگی تزیین میکنیم.....
نوش جان...

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب