تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - حلوای آلبالو


حلوای آلبالوی خوش رنگ

مواد لازم

  آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم
 آرد سنگک 40 گرم
 آب 350 میلی لیتر
 شکر 300 گرم
مارگارین225 گرم
روغن مایع80 میلی لیتر
آلبالو بدون هسته300 گرم
جوهرلیمو1 قاشق چایخوری
رنگ آلبالوییچند قطره
شربت آلبالو200 میلی لیتر

طرز تهیه

ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت می‌دهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الک كرده، كنار می‌گذاریم.

آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت می‌دهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

داخل تابه‌ای كه می‌خواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الک می‌كنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌كنیم و یک دقیقه تفت می‌دهیم.

حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم می‌زنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین می‌کنیم.


.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب