تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - کیک باقلوا
کیک باقلوا: 
مواد لازم:آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
ماست شیرین: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن مایع: دو سوم لیوان
پکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
پودر حل‌‌: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: ۱ پنسه
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: ۱قاشق غذاخوری
ابتدا تمام مواد رو به دمای محیط میرسونیم و فر‌ رو روشن می‌کنیم با دمای ۱۸۰ درجهٔ سانتیگراد تا گرم و آماده باشد.
تخم مرغ‌ها رو خوب با همزن می‌زنیم تا حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه. شکر رو اضافه کرده باز هم هم می‌زنیم. سپس آرد و پکینگ پودر و نمک رو در ظرف جداگانه الک می‌کنیم و به تخم مرغ‌ها و شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم، بعد ماست رو اضافه می‌کنیم باز هم می‌زنیم. بعد آرد و پکینگ پودر و نمک رو که الک کرده بودیم در سه مرحله اضافه می‌کنیم و زعفران و پودر نارگیل رو هم می‌ریزیم هم می‌زنیم تا یک دست بشه. قالب رو چرب می‌کنیم و مواد رو داخل قالب ریخته در فر‌ طبقه وسط فر‌ قرار میدهیم.
مواد لازم برای شربت کیک باقلوا:
آب: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
گلاب: نصف لیوان
حل‌‌: نصف قاشق چایخوری
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
آب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود و در آخر گلاب و حل‌‌ و زعفران را می‌ریزیم وقتی‌ روی شربت حباب درست شد آماده می‌شه.
وقتی‌ کیک کاملا سرد شد برش می‌زنیم و شربت داغ رو رویش می‌ریزیم بعد از سرد شدن با پودر نارگیل تزیین می‌کنیم می‌شه از پودر پسته هم استفاده کرد. نوش جان.




.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب