تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - باقوای خانگی
باقوای خانگی Ev yapimli baklava,,
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
بکن پادر 1 ق م
سرکه 1 ق غ
نمک نصف ق چ
ارد 6 لیوان
گردو فندق پسته خرد شده
نشاسته ذرت
مواد شربت.. اب 5 لیوان،شکر 4 لیوان،اب لیموی تازه چنود قطره...
تخم مرغ،شیر بکن پادر،روعن ، سرکه و نمک را باهم مخلوط ارد را کم کم اضافه ورز میدهیم تا گلوله گلوله نشود و خمیری یکدست بدست بیاد،،خمیر بدست امدهدرا به 3 قیمت مساوی تقسیم میکنیم.
روی سطحی نشاسته ذرت پاشیده تک تک 30 قیمت را با کمک وردنه اندازه بشقاب باز میکنیم،،و در دسته های 10 تایی روهم میچینیم بین هر لایه باید نشاسته درت بپاشید،، 3 دسته ده تایی بدست میاید،،بعد با کمک وردنه دسته های 10 را با باز میکنیم تا به اندازه سینی فرم در بیاید ، داخل سینی فر را با کره چرب کرده..نشاسته ذرت پاشیده ،،لایه اول را گذاشته و بعد روی ان گردو و پسته و،،، بصورت دلخواه میریزیم و بعد لایه دوم قرار داده بعد روی ان باز پسته میریزم و در پایان لایه 3 را گذلشته روی ان با فرچه کره یا مارگارین میزنیم و داخل فر 180 درجه فارنهایت تا وقتی باقلوا کمی طلایی شود میگداریم در این بین
اب و شکر را در قابلمه ریخته به مدت15 دقیقه میگذاریم بجوشد بعد چند قطره ابلیمو اضافه کرده و دو دقیقه دیگر میگذاریم بجوشد.
باقواها را از فر در اورده می گذاریم خنک شود و روی باقلوای خنک ،،شربت داغ میریزیم،،، خانمهای گروه کدبانو در این مورد بسیار دقت کنید تا باقلوا خراب نشود،
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب