تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - کیک یزدی
کیک یزدی با دستور استاد بابا رحیمی

مواد مورد نیاز:

آرد سفید 300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شکر 200 گرم

ماست 150 گرم

روغن مایع 175 گرم

بیكینگ پودر یك قاشق سوپ خوری

هل سبز ساییده یک قاشق چایخوری" کشمش 50گرم"کنجد مقداری"وانیل 2/1 قاشق چایخوری"

روش تهیه:

شکر، تخم مرغ، ماست و روغن مایع ووانیل را در کاسه ای با همزن دستی مخلوط میکنیم.در ظرف دیگری بکینگ پودر را با آرد و هل

مخلوط میکنیم سپس بتدریچ به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم. (به مدت 5 دقیقه) بعد کشمش را با مقداری ارد اغشته 

کرده وبه موامان اضافه میکنیم کاغذهای مخصوص را داخل قالب های فلزی کیک یزدی میگذاریم. از مواد داخل قالبها را تا نیمه پر 

میکنیم(من دو سوم قالب رو پر کردم) بعد کمی کنجد روی کیک ها پاشیده و سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط كیكها

فرو میكنیم. در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه میپزیم تا روی کیک ها طلایی شود.



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب