تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - مانی پلو دامغان


مانی پلوی دامغانی


مواد لازم

– برنج ۵۰۰ گرم

– لپه پخته ۱۵۰ گرم

– زرشک ۱۵۰ گرم

– کشمش ۲۵۰ گرم

– رشته پلوئی ۲۰۰ گرم

– پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری

– زیره پلوئی ۱ قاشق غذاخوری

– روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

– مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم

– نمک به میزان لازم

– زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری

– شکر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آب را جوش می آوریم در یک قابلمه که گنجایش داشته و برنج را در آب ریخته و طبق معمول می جوشانیم اواخر پخت رشته پلوئی و بعد از چند دقیقه لپه پخته را اضافه کرده و ۱ لیوان آب سرد برای قد کشیدن برنج در آن ریخته و برنج را آبکش می کنیم همراه با پیاز داغ و زیره پلوئی و چند قاشق زعفران آب کرده روی آن ریخته تا دم بکشد در این فاصله زرشک را سرخ کرده همراه با کمی شکر و کشمش را نیز سرخ کرده مرغ را نیز با کمی زعفران و روغن تفت داده و آماده می کنیم بعد از دم کشیدن برنج را با کشمش و زرشک سرخ شده و مرغ و زیره مخلوط کرده و تزئین می کنیم .


.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب