تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - بیراشكی تركیه ای

مواد لازم :

خمیر یوفكا : ۲ عدد

گوشت چرخ كرده : ۲۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

رب : ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا : مقدار كمی ( در صورت دلخواه )

شیر و یا ماست : نصف فنجان چایخوری

روغن مایع : یك سوم فنجان چایخوری

تخم مرغ : ۱ عدد

نمك و فلفل به مقدار دلخواه ( در صورت تمایل از زردچوبه و آویشن هم می توانید استفاده كنید )

پیاز را كمی تفت می دهیم ، گوشت چرخ كرده را هم اضافه می كنیم و حرارت می دهیم سپس با رب و نمك و ادویه ها ، همه مواد را كمی تفت می دهیم ( شبیه مایع ماكارونی )، هر كدام از یوفكاها را به ۴ قسمت تقسیم می كنیم ، سفیده تخم مرغ ، ماست و یا شیر را همراه روغن مایع با هم مخلوط می كنیم و با یك فرچه كمی به سطح خمیر یوفكا می زنیم كه كمی مرطوب شود ، حالا مخلوط گوشت را از قسمت پهنای خمیر به شكل درازا پهن می كنیم و در صورت تمایل از پنیر پیتزا هم روی آن می دهیم و خمیر یوفكا را به شكل لوله ای می پیچانیم و حالا آنرا به شكل حلزونی به دور خودش می پیچانیم ، بقیه بورک ها را هم به همین شکل آماده می کنیم ُ، حالا سینی فر را چرب كرده و هر كدام از این بورك ها را كه به شكل گل در آمده را در سینی فر می چینیم ، به مخلوط شیر ، روغن و سفیده تخم مرغ مانده ، زرده تخم مرغ را هم اضافه كرده ، هم می زنیم و با فرچه روی بورك های گوشتی گل شكلمان می دهیم ، حالا بورك ها را در فری كه از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه می گذاریم ، وقتی كه زیر و روی بورك ها طلایی شد ، غذای ما هم آماده است.

( اگر دوست داشته باشید می تونید قبل از اینكه بورك گل را داخل فر بگذارید كمی كنجد و یا خشخاش هم روی آن بپاشید )

نوش جان


.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب