تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا، 1،2،3،4
آماده سازی: 25 دقیقه
پخت: 10 دقیقه
این دستور برای 4 نفر و 2 پیتزا است.
حتی کسانی که به طور حرفه ای آشپزی نمیکنند می توانند استاد پخت در پیتزا شوند.
برای نان:
300 گرم آرد نان
1 قاشق چایخوری مخمر
1 قاشق چایخوری نمک
برای سس گوجه:
100 میلیلیتر پاساتا
یک مشت ریحان تازه یا 1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
1 بوته سیر خرد شده
برای روی پیتزا:
125 گرم پنیر تکه شده مازارلا
1 مشت پنیر پارمزان رنده شده
1 مشت گوجه گیلاسی نصف شده
برای تزیین:
یک مشت برگ ریحان اختیاری
طرز تهیه:
1. برای درست کردن نان، آرد را در کاسه بریزید، سپس با مخمر و نمک خوب به هم بزنید. سپس، 200 میلیلیتر آب گرم با روغن زیتون به مواد اضافه کنید. با قاشق چوبی آنقدر به هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را در آرد بغلتانید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
میتوانید با یک دمکنی یا سلفون رویش را بپوشانید و بکناری بگذارید.
می توانید بگذارید خمیر پف کند اما نیازی به این کار نیست.
2. حالا نوبت درست کردن سس است. پاساتا، ریحان و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و به آن ادویه بزنید. بگذارید در دمای اتاق بماند و به سراغ نانتان بروید.
3. خمیر را بیرون بیاورید. اگر گذاشتید خمیرتان پف کند باید به سرعت آن را ورز دهید. سپس روی سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را به دو توپ تقسیم کرده و آن را به رول تبدیل کنید. باید قطرش 25 سانتیمتر باشد. خمیر باید نازک باشد زیرا در فر قرار است پف کند.
یک کاغذ پوستی را آرد بزنید و خمیر ها را روی آن قرار دهید.
4. حالا نوبت پختن و تزیین است.
فر را در دمای 220 درجه قرار دهید. یک کاغذ پوستی دیگر را هم آرد بزنید و روی قسمت بالای فر قرار دهید. 
سس را با کمک ته قاشق نرم کنید روی سس را پنیر و گوجه روغن زیتون بزنید یکی از پیتزا ها را روی سینی فر بگذارید. به مدت 8 تا 10 دقیقه آن را بپزید. تا جایی بپزید تا ترد شود. با پیتزای بعدی هم همین کار را تکرار کنید و سرو کنید.
میتوانید روی پیتزا ها برای تزیین ریحان و روغن زیتون بیشتر بریزید



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب