تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - پیراشکی بادمجان و گوشت چرخ کرده
پیراشکی بادمجان و گوشت چرخ کرده
یه غذایی با بادنجان و گوشت چرخ کرده
مواد مورد نیازخمیر:
آرد 500 گرم
خمیر مایه فوری 2 قاشق غذا خوری 
نمک 1 قاشق چای خوری
آب ولرم 1 لیوان
مواد داخل پیراشکی:
پیاز 2عدد
گوشت چرخ کرده 200گرم 
بادنجان 1 عدد ریز و نگینی خورد شده
رب گوجه فرنگی‌ به میزان دلخواه
نمک و فلفل و پودر زیره
طرز تهیه:

خمیر مایع را در ۱ لیوان آب ولرم حل می‌کنیم به آرد و نمک اضافه می‌کنیم و ورز میدهیم تا خمیر لطیفی به 

دست آیدنباید به دست بچسبدحدود 7 دقیقه ورز میدهیم. یک ساعت و نیم به این خمیر استراحت میدهیم.

در این فاصله که خمیر اماده شود مایع داخلش را اماده میکنیم .

پیاز‌ها را خورد کرده در کمی‌ روغن تفت میدهیم بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی‌ تفت 

میدهیم بعد بادنجان‌های نگینی خورد شده را هم اضافه می‌کنیم و باز هم تا کمی‌ تفت میدهیم بعدش نمک 

و فلفل و پودر زیره را هم اضافه می‌کنیم و رب گوجه فرنگی‌ را هم اضافه می‌کنیم.

بعد اینکه خمیر استراحت کرد از خمیر به اندازهٔ نارنگی جدا می‌کنیم و روی سطح کار آرد پاشیده واین خمیر را 
با وردنه باز می‌کنیم به قطر نیم سانیتمترو از مواد بادنجان و گوشت داخلش می‌گذریم ولبه های خمیر روهم 

میاریم تا هلال شود و با چنگالی اطراف آن را میچسبانیم دستور واقعیش اینه که این خمیر‌ها را روی ساج 

میپزند که عین تنور است و چون من نداشتم روی خمیر‌ها را زرده تخم مرغ زدم و کنجد سیاه پاشیدم و در فر‌

گذشتم که قبلا در دمای 200 درجهٔ سانتیگراد گرم کرده بودم و تقریبا نیم ساعت طول کشید تا پخت شما باید 

دقت کنید چون بستگی به فر‌ دارد هر وقت دیدید کهکف پیراشکی و رویشان طلای رنگ شده از فر‌ خارج کنید 

و داغ داغ نوش جان کنید .
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب