تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - رولت مرغ

رولت مرغ
رولت مرغ درست کردم بفرمایید
رولت مرغ
مواد لازم
مرغ کامل 1 عدد
قارچ 200 گرم
فلفل دلمه رنگی 1 پیمانه
هویج پخته 2-3 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
پیاز 1 عدد
زعفران (درصورت تمایل) نصف ق چ
نمک و فلفل و سیر به مقدار لازم
جعفری و گوجه فرنگی و پفک هندی جهت تزیین
طرز تهیه :
* ابتدا پیاز رو رنده کرده و آب اونو بگیرید .
* تمام استخوانهای مرغ ( بهتره از سینه و ران مرغ استفاده کنید ) رو گرفته و چرخش می کنیم .
بعد نمک و فلفل و پودر سیر رو اضافه کنید .
* اگه از زعفران استفاده می کنید ، در این مرحله زعفران حل شده در یک ق س آبجوش رو به بقیه مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید .
* روی سطح کارمون رو یه کوچولو خیس می کنیم و بعد یه نایلون فریزر رو با قیچی باز کرده و روی میز پهن می کنیم ( خیس کردن سطح باعث می شه که نایلون کاملا به میزتون بچسبه ) .
گوشت مرغ رو به ضخامت تقریبی 1 سانتیمتر روی نایلون فریزر باز می کنیم .
قارچ ورقه شده رو روی گوشت پخش می کنیم .
و بعد فلفل دلمه ای ...
سپس پنیر پیتزا رو روی مواد می ریزیم .
و درنهایت هویج پخته شده رو روی مواد قرار می دیم .
* بعد با کمک نایلون رولش می کنیم .
دو لبه گوشتی که به هم می رسند باید توسط دست کاملا فرم داده شده و صاف بشه .
* روی کاغذ آلومینیوم رو چرب می کنیم و گوشت رو به سمت اون هدایت می کنیم .
کاغذ آلومینیم رو کامل دور گوشت می پیچیم .
توسط خلال دندون چند تا دونه سوراخ روی فویل ایجاد می کنیم .
* سپس بمدت یک ساعت در فر و دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دیم .
و در نهایت بعد از پخته شدن با فاصله 5/1 الی 2 سانتیمتر برش داده و تزیین می کنیم .
* نکته : این رولت با سس گوجه تند خیلی خوشمزه میشود




.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب