تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - شامی رشتی


طرز تهیه شامی رشتی

مواد لازم

1_ گوشت مغز ران بدون چربى گوساله یا گوسفند _ نیم كیلو

2_ لپه پاك كرده _ 450 گرم

3_ پیاز متوسط _ 2 بته

4_ تخم مرغ _ 7 عدد

5_ زردچوبه _ نصف قاشق چایخورى

6_ نمك و فلفل _ به اندازه كافى

طرز تهیه

گوشت را تكه تكه كرده میشوئیم, پیاز را خرد میكنیم, گوشت و پیاز را همراه زردچوبه با 4 تا 5 لیوان آب میپپزیم. وقتى كه گوشت پخت لپه را میشوئیم و به آن اضافه مینمائیم. هنگامى كه گوشت و لپه كاملا پخت در ظرف را برمیداریم و مرتب هم مىزنیم تا آب آن تمام شود و ته نگیرد. سپس لپه و گوشت را در چرخ گوشت خرد مىكنیم(در شمال براى كوبیدن گوشت از ابزارى بنام نمكیار و مشت سنگ استفاده مىكنند). آنگاه تخم مرغ ها را یك به یك در آن مىشكنیم و مخلوط مىنمائیم تا مایه تقریبا شل شود و از قاشق بریزد. نمك و فلفل را اضافه مىكنیم. در تابه چند قاشق روغن مىریزیم تا داغ شود. یك قاشق سوپ خورى پر از مایه را برمىداریم, در تابه میریزیم ومایه را فورا با پشت قاشق صاف و پهن مىكنیم تا به صورت دایره منظم و گرد درآید. به اندازه گنجایش سطح تابه شامى را به این طریق میاندازیم. حرارت را ملایم مىكنیم و به آن دست نمیزنیم و میگذاریم یكطرف شامى برشته شود بعد با كفگیر پهن با دقت آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. در این فاصله هروقت كه لازم باشد روغن اضافه مىكنیم.


.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب