تبلیغات
پاپ آپ پاپ آپ
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
ashpazbood - سس لویزیانا
قراره آموزش دو نوع سس رو در این پست و پست بعدی بذارم که آمادتون کنم برای درست کردن یک فینگرفود خوشمزه. قول میدم تو مهمونیاتون رقیب نداشته باشید..
مواد لازم برای سس لویزیانا:
5 قاشق غذاخوری فلفل تازه
4 بوته سیر پوست کنده و خرد شده
1 قاشق چایخوری ریحان خرد شده
یک قاشق چایخوری پونه کوهی تازه
1 قاشق چای خوری دانه کرفس، نمک و فلفل سیاه
یک فنجان سرکه سفید
طرز تهیه:
کبابپز را تقریبا به اندازه 6 اینچ از تاقچه قرار دهید و آن را در دمای بالا گرم کنید.
فلفل ها را در تابه کبابپز قرار دهید و آنها را کباب کنید. اگر هم لازم شد حتما آن ها را زیر و رو کنید.
تا زمانی که پوستشان پف کند. و سیاه شود.
حد اقل دو تا سه دقیقه کافیست.
فلفل ها را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید، با پلاستیک بپوشانید و بگذارید به مدت ده دقیقه خنک شود.
فلفل ها را پوست بکنید.
اگر کمی از پوست هم باقی ماند، اشکالی ندارد.
اما دانه هایش را در نیاورید.
کرفس، ریحان، فلفل، سیر و پونه کوهی، کمی نمک و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل را در غذاساز قرار دهید و به آرامی آنها را مخلوط کنید. سرکه را به مخلوط اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا یکنواخت شوند. سس را در آبکش قرار داده و به آن ادویه بزنید. 
آن را در بتری قرار دهید و بگذارید در یخچال تا سرد شود.
این سس را میتوانید به مدت 1 ماه نگهداری کنید.
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حجاب